Copenhagen, Denmark

Article

Nye direktører i spidsen for GE Healthcare i Danmark

GE Healthcare Danmark A/S og GE Healthcare A/S har ansat to nye ledere i Danmark. Mie Ingemann-Paulsen er den nye administrerende direktør i GE Healthcare Danmark A/S og Vibeke Gilving er ny administrerende direktør for GE Healthcare A/S (Pharmaceutical Diagnostics).

GE Healthcare Danmark A/S leverer medicinsk teknologi til sundhedssektoren og GE Healthcare A/S leverer lægemidler til diagnostik herunder nuklearmedicin og kontrastmidler til CT-, MR- og ultralydscanninger.

Mie Ingemann-Paulsen har arbejdet i medicoindustrien siden 2003. Hun er uddannet sygeplejerske med en professionsbachelor i ledelse og organisationsteorier. Hun har været ansat i GE i 10 år, i forskellige lederstillinger i Norden og Benelux.

Mie-Ingemann-Paulsen-Direktor-GE-Healthcare-Danmark.jpg
Mie Ingemann-Paulsen, ny administrerende direktør for GE Healthcare Danmark A/S.

"Med sine erfaringer og kompetencer fra flere år i medicoindustrien, kombineret med hendes gode lederevner, er vi begejstrede for at videreudvikle vores danske organisation under Mie's ledelse,” siger Santtu Laurila, General Manager for GE Healthcare Systems i Norden.

”Jeg er glad for den tillid GE har vist til mig og glæder mig til sammen med vores dedikerede medarbejdere at realisere vores målsætninger for de kommende år," siger Mie Ingemann-Paulsen og forsætter:

"Vi står i en stærk position i Danmark med en god markedsandel og en stærk portefølje af innovativ teknologi og intelligente løsninger, der kan hjælpe sygehuse med at analysere og optimere produktiviten på tværs af hospitalet eller afdelinger, samt levere den personlige og præcise behandling patienterne har brug for.” 

Sundhedssektoren over hele verden oplever et stigende pres som følge af COVID-19 og GE Healthcare har oplevet en øget efterspørgsel på levering af respiratorer, anæstesiapparater og ultralydsscannere i mange lande.

”Det er afgørende, at vi gør, hvad vi kan for at supportere vores kunder i sundhedssektoren, der dagligt er under pres fra et stigende antal patienter – både COVID-patienter samt patienter, som har fået deres operationer udskudt under COVID-pandemien," siger Mie Ingemann-Paulsen.

"Min højeste prioritet er, at vi konstant forbedrer og tilpasser vores ydelser til sundhedspersonalet, uanset om det omhandler levering af service, uddannelse eller nyt udstyr, herunder datadrevne løsninger, som fx kan hjælpe med at optimere kliniske arbejdsgange og muliggøre bedre diagnostik,” fortsætter Mie Ingemann-Paulsen.

Vibeke Gilving har mere end 10 års erfaring fra GE Healthcare. Vibeke tilføjer titlen som administrerende direktør for GE Healthcare A/S i Danmark til sin nuværende titel som Senior Regulatory Affairs Manager i Danmark, Finland og Island samt Quality Assurance Manager. Vibeke er uddannet fra DTU, Danmarks Tekniske Universitet og har været ansat i medicinalfirmaer siden 1994. De mange år i medicinalbranchen i forskellige funktioner og ledelsesroller inden for kvalitetsstyring og regulatory affairs har givet Vibeke en bred erfaring inden for disse områder.

Vibeke-Gilving_direktor_GE-Healthcare-PDx.jpg

Vibeke Gilving er ny administrerende direktør for GE Healthcare A/S (Pharmaceutical Diagnostics) i Danmark.

”Det er både med spænding og ydmyghed, at jeg har takket ja til rollen som administrerende direktør og ser frem til de nye udfordringer. Vores lægemiddelforretning inden for nuklearmedicin og kontrastmidler til CT-, MR- og ultralydscanninger står stærkt. Samtidig vokser vores forretning gennem investeringer i vores eksisterende produktportefølje, videreudvikling af vores produktpipeline samt strategiske partnerskaber,” siger Vibeke Gilving.

”GE Healthcares velfungerende kvalitetsstyring samt vores omfattende og effektive supply chain hjælper vores kunder med at sikre, at den rette lægemiddeldosis leveres i den rette kvalitet til den rette patient til tiden. Globalt set diagnosticeres tre patienter hvert sekund med et lægemiddel fra GE Healthcare," fortæller Vibeke Gilving.

”Et velfungerende kvalitetsstyringssystem betyder tillige, at vi hele tiden forbedrer os ved at analysere og handle på kundehenvendelser positive som negative og sikrer kundeopfølgning på baggrund af disse for optimal brug af vores produkter. Jeg vil, sammen med de andre i GE Healthcare og vores partnere, arbejde for, at vi bibeholder samme høje niveau for leverancer og kvalitet på vores produkter. En god og ensartet kvalitet er grundlaget for tilfredse kunder.”


Om GE Healthcare Danmark A/S
GE Healthcare er en førende global innovator inden for medicinsk teknologi og digitale løsninger. GE Healthcare gør det muligt for klinikere at træffe hurtigere og mere kvalificerede beslutninger ved hjælp af intelligent teknologi, dataanalyse, applikationer og tjenester, der understøttes af vores Edison-platform. Med over 100 års erfaring på sundhedsområdet og omkring 50.000 medarbejdere globalt, er GE Healthcare en del af et økosystem, der arbejder hen mod præcise og personlige sundhedsydelser, digitaliserer sundhedstjenester og bidrager til at øge produktiviteten og forbedre resultaterne for patienter, leverandører, sundhedssystemer og forskere over hele verden. 

Om GE Healthcare A/S (Pharmaceutical Diagnostics)
PDx er verdensførende inden for diagnostiske lægemidler, der administreres til patienter over hele verden for at forbedre de billeder, som radiologer bruger til at diagnosticere og overvåge sygdom. PDx’ produkter understøtter neurologiske, kardiologiske og onkologiske procedurer og bruges til at diagnosticere tre patienter hvert sekund. Med 4.500 medarbejdere globalt betjener PDx 130 lande med produktionssteder i Irland, Norge, Holland, Kina og Tyskland.

Kontaktinfo på de to GE Healthcare firmaer i Danmark

Se GE Healthcares produkter og services