OM OS

Vi hjælper klinikere med at yde den bedst mulige patientpleje

Som en førende innovator inden for medicinsk teknologi og diagnostik gør GE HealthCare det muligt for klinikere at træffe hurtigere og mere kvalificerede beslutninger ved hjælp af intelligent teknologi, dataanalyser, applikationer og tjenester, der understøttes af vores Edison-platform. Vi er dedikerede til at fremme en inkluderende kultur med respekt, gennemsigtighed og ubøjelig integritet.

$1B

$ 1 mia. investeret i forskning og udvikling årligt

259K

259.000 patienter hjælpes dagligt ved brug af GE HealthCare-billedteknologi

4M

4 mio. enheder til billeddiagnostisk, mobil diagnostik og monitorering installeret globalt

2B+

2 mia.+ patientscanninger håndteres af GE HealthCare-teknologi årligt

INNOVATION INDEN FOR SUNDHEDSPLEJE

GLOBAL SKALA, LOKALE BEHOV

PRÆCISIONSMEDICIN

BÆREDYGTIGE METODER

I over 100 år har vi hjulpet med at forbedre patientresultaterne gennem førende teknologi og omfattende brancheekspertise.
HVEM ER VI

Vores økosystem drejer sig om levering af præcisionsmedicin: Digitalisering af sundhedspleje og øget produktivitet for at forbedre resultaterne for patienter, leverandører, sundhedssystemer og forskere over hele verden.

50.000

Medarbejdere globalt

160+

Over 160 lande

11.000

Mere end 11.000 godkendte patenter globalt

INKLUSION OG MANGFOLDIGHED

Hver stemme gør en forskel, og hver forskel skaber en sundere verden.

Hos GE HealthCare tror vi på værdien af unik identitet, baggrund og erfaring. Ved at inddrage forskellige perspektiver er vi bedre rustet til at hjælpe med at forbedre livet for patienter, når det gælder, og opbygge en sundere verden.
 • Nyheder

  Find alle de seneste nyheder og pressemeddelelser fra GE HealthCare sammen med mediekontaktoplysninger.
   
 • Arbejd sammen med os

  Hos GE HealthCare bestræber vi os på at skabe en sundere verden ved at tænke stort og åbne op for muligheder for os, vores kunder og deres patienter.
 • Medarbejderressourcer

  Vi er dedikerede til at fremme en inkluderende kultur, hvor alle føler, de har værktøjerne til at yde deres bedste, fordi de føler sig accepteret, respekteret, og at de hører til. Sammen kan vi styrke din indflydelse – på din karriere, det arbejde, du udfører, og sundhedsplejen verden over.

Har du spørgsmål? Vi vil meget gerne høre fra dig.