Om os

Muliggør den menneskelige side af sundhedspleje

Hos GE HealthCare ser vi muligheder gennem innovation. Vi samarbejder med vores kunder om at opfylde sundhedsplejens største potentiale gennem banebrydende medicinsk teknologi, intelligente enheder og behandlingsløsninger. Bedre værktøjer giver bedre patientbehandling. Sammen opbygger vi ikke blot en sundere fremtid – vi lever op til vores mål om at skabe en verden, hvor sundhedspleje ikke har nogen grænser.

$1B

$ 1 mia. investeret i forskning og udvikling årligt

259K

259.000 patienter hjælpes dagligt ved brug af GE HealthCare-billedteknologi

4M

4 mio. enheder til billeddiagnostisk, mobil diagnostik og monitorering installeret globalt

2B+

2 mia.+ patientscanninger håndteres af GE HealthCare-teknologi årligt

Innovation inden for sundhedspleje

Global skala, lokale behov

Præcisionspleje

Bæredygtige metoder

GE HealthCares innovation muliggør enkel, sammenhængende og præcis pleje.

Mød vores ledelsesteam

Vores organisation ledes af en gruppe ledere, som tror på den forskel, som GE HealthCare skaber for vores interessenter over hele verden. De fører an med vores vision om sundhedsplejens næste æra.

"Mens vi arbejder på at skabe en verden, hvor sundhedspleje ikke har nogen grænser, skal vi fortsætte med at udvikle produkter og tjenester, der er lige så unikke som de patienter og udbydere, vi betjener. Det opnår vi ved at omfavne forskellige teams, der støtter og respekterer hinandens perspektiver og forskelle. Når folk føler sig accepteret, respekteret og værdsat, har vi mulighed for at løse de mest presserende udfordringer i sundhedssektoren og forbedre patientresultaterne over hele verden."

Abigail Epane-Osuala, Chief Diversity, Equity and Inclusion Officer & HR Strategic Initiatives

At leve vores formål

Vi er drevet af vores formål om at skabe en verden, hvor sundhedspleje ikke har nogen grænser. Sammen digitaliserer vi sundhedspleje, øger produktiviteten for at forbedre patienternes liv og skaber meningsfulde effektivitetsgevinster for udbydere, sundhedssystemer og forskere over hele verden.

50.000

Medarbejdere globalt

160+

Over 160 lande

11.000

Mere end 11.000 godkendte patenter globalt

Har du spørgsmål? Vi vil meget gerne høre fra dig.

JB23220XX